30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Vimperk dal mezi pár domků úsekové měření a vybral 20 milionů. Jenže v rozporu..  (Přečteno 5600 krát)

lc81

• Zobrazit profil

a zejména tam není vůle. ve finále mají totiž všichni na pásce stejnou hlavičku, pouze jde o jiné oddělení. toho jsem si užil před 15 lety v jiné oblasti, bylo mi řečeno mezi 4 očima, že sice jsem v právu, ale nelze dopustit takový precedent pro stát, šlo by do mld. stejně tak dopadl pokus o náhrady za špatný úřední postup...

co mám povídat, vzal jsem si ponaučení a zařídil se podle toho
IP zaznamenána

Mike

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil

cokoli, co by zúčastněným do budoucna omezilo - znemožnilo činnost ve státní správě, by bylo žádoucí
bude-li sbírka, také rád přihodím
IP zaznamenána

lc81

• Zobrazit profil

nejhezčí je „Od doby, co tam je, jsme tam nezaznamenali žádnou dopravní nehodu,“

nevím, neznám to tam, ale jsem si téměř jistý, že na většině takových úseků se v posledních hooodně letech nestala žádná nehoda

to už ale nikdo neříká, protože by to mohlo vést k nevhodným dotazům
IP zaznamenána

sennheiser

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil

"Všichni řidiči, kteří v měřených úsecích překročili rychlost, bez mrknutí oka uznali svou chybu, zaplatili pokutu podle pokynů v dopise z Městského úřadu Vimperk a jezdí dál. Bez bodu. Bez zápisu do karty, až na jednoho"- sdělil tajemník Jan Tůma.

Chápu, že to musí mediálně prodat, ale všichni -1 to určitě nebyli...  Třeba já udal v roce 2022 Ursulu a od té doby klid.

bez mrknutí oka uznali svoji chybu - ten lže až se mu od huby práší..
IP zaznamenána

lc81

• Zobrazit profil

co chcete, obecní parazit. kdyby uměl něco jiného, za co ho ostatní zaplatí, nesedí na výboře
IP zaznamenána