Žaloba sepsaná, v brzké době podán.
Soudruh Rufer nás mezitím informoval, že stížnost byla jako nedůvodná odložená, pže všecko je naprosto fcajku. Zavolal si soudruha vod značkování a dozvěděl se, že 30ka byla v u Modřic do nepřehledné křižovatky daná proto, že si to tak soudru značkovač vyhodnotil, a podle soudruha Rufera je třicítka bezpečnější, než padina, takže je to cajk. Sice to vodporuje jejich vlastnímu rozhodnutí a milionu předpisů ai zdravýmu rozumu, pže soudruh značkovač mozkovým myšlením usoudil, a jelikož je to jeho první souzení, tak bude milosrdnej a místo předání věci na OČTŘ za obecný ohrožení ho za to jenom napomenul.
Já su jenom sprosté vesničan, může mně to nekdo vysvětlit, jak je povolení 90ky do nepřehledné křižovatky za zatáčkou, a následný hamtání na brzdy na 30 na jeji vzdálené straně (což je samozřejmě zakázaný takovýdle obludný skokový změny rychlosti), bezpečnější, než 90-70-50, jak to hňup Rufer ostatně sám schválil do Rozhodnutí k omezení?
To oznámení za obený ohrožení asi budem muset podat sami. Nehlásí se někdo? Mě ta NEKONEČNÁ lavina kretenismu a zmrdovství šlapek už začíná fakt zmáhat.