30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Vykostění SSÚ v židlích a šlapkách  (Přečteno 12012 krát)

Eric

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
Re:Vykostění SSÚ v židlích a šlapkách
« Odpověď #15 kdy: 12 Května 2025, 14:36:25 »

Jestli je to r. 1953, tak je digitalizovaný :-)
IP zaznamenána

Behemot

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
    • HW World
« Odpověď #16 kdy: 12 Května 2025, 14:40:49 »

no ta registrace je masox, to už mužu udělat vosobně tam, plus předpokládám že snad najdu informace vo rodině a to zas vodkáže na jiný, který tam už být nemusí
IP zaznamenána
STICKERS-CZ - nekonformní samolepky a placky

Eric

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: 12 Května 2025, 14:45:19 »

Si to nechte za pár korun vypálit :-) Na webu to není.
IP zaznamenána

Behemot

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
    • HW World
« Odpověď #18 kdy: 18 Června 2025, 14:16:02 »

Tendle barák mne nepřestává překvapovat, to je neuvěřitelný. Počítejte prosím se mnou, esli sem debil já, nebo OÚO:

1. odeslán blanket, 28. 5. do DS výzva k doplnění důvodů odvolání
2. 7. 6. je 10 dní, to je sobota->pondělí 9. 6. doručena výzva do DS fikcí
3. zatím neotevřeno, ale pokud tam je běžná minimální lhůta 5 dní, tak 5 dní je opět sobota 14.->lhůta na podání doplnění odvolacích důvodů uplynula k půlnoci 16. 6. 2026 (a pokud cokoli delšího, dtto)
4. dneska sem se dozvěděl v jiným kanclu, a bylo mi to pak přímo onou OÚO potvrzeno, že sem prej lhůtu prošvihl a že to už včera 16. 6. 2026 poslala na kraj čili minimálně hodiny, možná půl dne před marným uplynutím mojí lhůty ::)

A eště se hrozně divila že jako vím že odvolání je platný tak či tak, a pokud cokoli kdykoli až do momentu, kdy o tom odvolačka rozhodne, doplním, tak to tam musí poslat taky. Jelikož sem byl naproti přes chodbu, tak sem jim samozřejmě to doplnění donesl dneska papírový na podatelnu, z rozličnejch důvodů nebylo nutný tak moc spěchat a posílat to někdy v noci 8) (BTW, pro některý střelce, posílat doplněný odvolání na několikrát je IMO potenciální způsob jak oruadu zvýšit náklady na počtovným).

Vyžádal sem si samozřejmě stanovisko, ale myslim, že todle - že odvolačku posílá na kraj předčasně - je další celkem hutnej bod k mojí stížnosti a podjatosti na tudle osobu (která je součástí toho doplněnýho odvolání), pže todle je naprosto neuvěřitelný a celý to smrdí až za roh.

ADD// zkoušel sem ai místní karkulačku, a ta to spočetla stejně jak já 8)
IP zaznamenána

Behemot

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
    • HW World
« Odpověď #19 kdy: 23 Června 2025, 17:49:13 »

Další pomrdaný značení, zřízení protihlukové stěny na II/152 u Modřic, tentokrát sem to - mj. po blábolení jedné z čarodějnic, že nemají prej dbát na fotky vofčanů, dyž sou ty umjelý yntelygence - nahlásil na místní městapo, ať to (přesně s touto poznámkou) voni zadokundamentujou a předají na šlapky k vyřízení.

V rámci částečné uzavírky a zúžení pruhů je tam u křižovatky se zónou U Vlečky (nebo tak nejak) zrušená místní úprava 70 km/h, čímž platí (skrz i běžně ne zcela přehlednou křižovatku v zatáčce s křovím!!) obecná úprava 90 km/h, aby hned za křižovatkou byla třicítka  ::) no prostě šlapky tvl. Musim se voptat stošestkou, esli to tam už došlo, a taky aby poslali rozhodnutí a DIO k dané stavbě, nikde na netu to néjni (to bude asi ta eletrická stádní správa).
IP zaznamenána

Behemot

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
    • HW World
« Odpověď #20 kdy: 24 Června 2025, 00:42:17 »

Tendle barák mne nepřestává překvapovat, to je neuvěřitelný. Počítejte prosím se mnou, esli sem debil já, nebo OÚO:
Tak k těm lhůtám, byla stanovena lhůta tři dni  ::) Nevim co ostatním, mně to přijde jako nepřiměřeně krátká lhůta. Samozřejmě to doplnění tam musí do-poslat tak či tak (bylo to podaný den po údajným vodeslání na odvolačku, takže velice výrazně před tím, než by to na kraju nekdo vzal do ruky), páč i bez toho je prostě odvolání platný i tak (podaný bylo, nedoplnění ho neruší), ale prostě to není košer. Jsem reálně ani nečtl vo případu, kdy by si oruad dovolil dát míň, jak pět dní. Jelikož doteď ani nepřišlo slíbený stanovisko prvoinstančního orgánu k odvolačce, tak sem schválně žádost o zaslání tohoto poslal přímo na odvolacího orgána s argumentací jednak mimořádně neuvěřitelnou četností vytírání si řitě s procesníma právama účastníků ze strany šlapek a pak právě i tím, že spis stejně teď leží na kraju  8)
« Poslední změna: 24 Června 2025, 00:44:26 od Behemot »
IP zaznamenána