30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Hovorové zařízení § 125c odst. 1 písm. f) bod 1 zákona o silničním provozu  (Přečteno 3782 krát)

sedoun

• Zobrazit profil

Dobrý den ve spolek.

Jen uvedu update.
K poslednímu dopisu údajně o doplnění důvodu podání odporu sem se nevyjádřil jak mi zde bylo doporučeno.
Tak teď čekám na úřad jaký další krok bude následovat.
Zlínský kraj hledám právního zástupce, kdyby měl někdo doporučení rád bych využil služeb.

Děkuij a hezký den !
IP zaznamenána

sedoun

• Zobrazit profil

Dobrý den, menší Update.

Přebrání dopisu proběhlo poslední možný den vyzvednutí. Bylo v něm předvolání k výslechu svědků. K jednání jsem nakonec, a dokonce na poslední chvíli sehnal právní ochranu D.A.S.
Správní řízení probíhalo velice zajímavě. Výslech dohromady trval 3 h. Kdy první pach se vyjádřil více méně v prospěch, a druhá pach byla hodně připravena. Příprava proběhla tak, že sdělila že má přístup ke spisu, a i k záznamu z kamer. To je otázkou, zda vůbec může vidět kamerový záznam. A zda se může připravit na výslech. Myslím si že rozhodně ne.
Ale uvedla hodně věcí jinak, než dokonce napsala, a dokonce odsouhlasila to co neřekla.
 Plus, jak jsem zde četl zaměřit se na originalitu dokumentů a správný postup při kontrole, trvat na tom, aby byli svědkové vyslýchání postupně, pořídit si záznam jednání. A právní support byl boží, jen to, když jsme vstoupili do místnosti bylo jim jasné, že to nebude podle jejich diktátu a nátlaku, ale že budou muset pracovat, byli patřičně rozhořčeni.
Dokonce v Originálech od Pachu se vyskytla třetí osoba a její datum narození, údajně to mělo být mé jméno, Ouřada i tak se s chybnou dokumentací neobtěžoval a hned rozhodl v prvním dopise o mém případu (jak už z historie víme), že má dostatek podkladů pro rozhodnutí, a tak tedy činí a že jsem vinen a příkaz k úhradě. Na to se pach omluvil, že o chybě ví a že se chyba odeslala a oprava dokumentu proběhla, ale už se nedostala na úřad.
O zmíněném nátlaku na místě na uhrazení blokové pokuty, a vyhnutí se správního řízení má pach svůj osobní kamerový záznam, a to že průběh kontroly probíhal v duchu, Vy jste se dopustil a my jsme rozhodli. Není správně. Má to být máme podezření, že jste se dopustil přestupku podle paragrafu .... jak to chcete řešit? Buď se to vyřeší blokovou pokutou na místě, nebo můžete jít do správního řízení, pokud nesouhlasíte. Vsuvka:)
Následující krok v případu je vyčkat na předběžný závěr od pana z Ouřadu. Ten musí získat tedy opravený originál od pach a poprat se s tou svědeckou výpovědí a rozporem policistů ve výpovědi.
Já jako účastník jen pro informace na jednání nic neříkal, jen jsem poslouchal a na konec podepsal výpovědi. Advokát vše moc dobře zpracoval ve velice krátkém čase měl výborné otázky, a moc dobře situované. Co víc si přát měl sem prostě ochranu. Vím jistě, že by jednání bez advokáta probíhalo úplně v jiném duchu. Usuzuji z toho jak i při jednání byli neklidní a jistých hranic, které najednou vyvstali, jednak záznam na dvě záznamové zařízení a advokát.
Doporučuji, pokud musíte tohle absolvovat.
Měl bych otázku, jelikož jsem měl kvůli tomu dovolenou v práci, a náklady na řízení v podobě advokáta, dopravy na místo. Dá se tohle nějak řešit? Když je člověk nevinen bohužel musí se hájit a rozhodnutí pachu jen tak někomu dát pokutu, aby nasbírali pokuty do kasy a udělali dojem na nadřízeného, aby dostali větší odměny, to samé ouřada tlačí na to, aby měl další čárku za případ a úspěšně zapsané love do kasy.
Díky za 30kmh za to že existuje!
Hezký den a Hlavně bezpečí na cestách a nejlíp bez pachu na cestě:)
IP zaznamenána

fu

• hard core 30kmh.cz
  • Lidem bez naděje se lépe vládne.
    • Zobrazit profil

Druha opice byla pripravena, protoze patrne poslouchala... tezko se tomu zamezuje.

V popisu nevidim nic prekvapiveho, stejny vysledek se da uhrat i bez advokata, tedy se zmocnencem. Rozdil je ze u advokata se urednici chovaji slusneji.
IP zaznamenána
„Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ – Benjamin Franklin