Dobrý den.
Všechny vás tu zdravím, hledám zde pomoc s vyřešením případu, kde jsem byl zastaven Pomocí a Ochranou.
z přestupku podle ustanovení § 125c odst. 1 písm. f) bod 1 zákona o silničním provozu, kterého se fyzická osoba dopustí tím, že v provozu na pozemních komunikacích při řízení vozidla v rozporu s § 7 odst. 1 písm. c) drží v ruce nebo jiným způsobem telefonní přístroj nebo jiné hovorové zařízení.
Jde zde o vybodování tímto přestupkem který je hodnocený jako 4 bodový

Mám zde pár bodů na které bych se chtěl zeptat, a zda mi poradíte jak mám ve správním řízení potupovat. Blanketní odvolání samozřejmě podávám v termínu.
Nasledné kroby bych rád zkonzultoval s někým zkušeným:)
Mé body které jsem nabyl z Příkazu z Občansko Správního oddělení.
1. První byla poštovní poukázka na které stojí "Účel pltaby: Komunální Odpad"
2. Nesouhlasí, místo kde jsem byl zaznamenán a je zde špatně uvedeno. Je zde uvedeno, že je pořízeno někoik záznamů video i foto, plus svědectví dvou org. Otázka je jak moc je to důkazní hodnota, a zda na tomhle faktu jde shodit případ o nepodloženém místě záznamu. Myslím, že je zde špatně zaevidováno místo, kde jsem byl údajně přistižen.
3. Nesoulad po sobě navazujících videí, jelikož se rozchází výpověď na tom, že jednou jedou přímo za mnou, na druhém, že před nimi jede jiné vozidlo.
4.Předložení dokladů potřebných k provozování a řízení, chápu dobře že jsou to všechny doklady? ŘP, OP, zelená karta? A skutečnost byla jen ŘP Řidičský průkaz
5.Co to jsou dobré vyhledové podmínky? při situaci kdy auto stojí v jednosměrce a stojí k hlavní cestě tak aby nebylo vidět z hlavní cesty, si myslím, že to nejsou dobré výhledové podmínky.
6. O místa jejich rozhodnutí, že jsem byl viděn se zařízením, po místo zastavení bylo cca 1,5km je to nejak napadutelné? přitom mne mohli dle jejich textu zastavit okamžitě.
7. Jaký je správný postup zastavení? Varovná světla , majaky, a houkčka? nápis Stop?
Pozdeji doplním více informací děkuji za přečtení případnou radu.