30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: [GIVEN UP] Parkování Podbořany  (Přečteno 4645 krát)

ladin

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
[GIVEN UP] Parkování Podbořany
« kdy: 17 Července 2024, 11:15:08 »

Jen si zde zatím něco odložím a v mezidobí se poptám, zda nemá někdo zkušenost s úřadem v Podbořanech. Na fóru jsem nenašel naprosto nic, dokonce ani z šestky skrze Lubenec a Petrohrad, což by taky mělo spadat pod ně. Díky
IP zaznamenána

svymp

• Zobrazit profil
Re:Parkování Podbořany
« Odpověď #1 kdy: 17 Července 2024, 16:18:05 »

Dneska a v pátek pojedu okolo. Jestli chcete něco zjistit či nafotit na místě, napište.
IP zaznamenána

ladin

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 17 Července 2024, 19:07:47 »

Ahoj. Díky moc za nabídku. Nepředpokládám (zatím mi byl předán lísteček, k výzvě a spisu je daleko), že by se obrana nesla ve věcném duchu, ale teoreticky by se mohla hodit aktuální fotka z náměstí, jak to tam je dnes označeno:

https://mapy.cz/s/lomobakepu

Díky!
IP zaznamenána

Hugo

• Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 17 Července 2024, 22:23:34 »

Máte kliku, že to byl strážník 002 a ne 007. I když všichni 00x měli právo zabít. :-)
IP zaznamenána

svymp

• Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 20 Července 2024, 11:52:11 »

Na místě je značka "parkoviště s kotoučem". Je otočená tak, že když odbočujete k parkovišti, vidíte její záda a pak boční hranu. Prostě snadno přehlédnutelná. Z druhé strany je to podobně. Naproti parkovišti je stanice MP s kamerou. Kamera je i nad místem z Vašeho předchozího příspěvku.
Všude kolem náměstí je parkování bez kotouče.
Až se dostanu k silnějšímu internetu, pošlu do soukromé zprávy fotky+video. Případné zveřejnění fotek i videa nechám na Vás.
IP zaznamenána

ladin

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 25 Září 2024, 08:21:48 »

S odstupem času ještě i na fóru děkuji uživateli svymp za fotky a video. Podbořany jsou relativně rychlé i přes prázdninový režim, proto jsem výzvu vyzvedl hned a nahodil udičku, zatím to vypadá, že neúspěšně. Dále bych se rád zeptal zkušenějších, zda v přiložené výzvě nevidí nějakou botu, já se tam nemám procesně moc čeho chytit, možná tak krkolomného popisu, že bude následovat sprdel a kolik to bude stát. Předem díky
IP zaznamenána

ladin

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 30 Září 2024, 09:38:19 »

Ahojte. Prosím do ukončených případů jako GIVEN UP, vzhledem k názoru řidiče zaplaceno, strávený čas versus částka z výzvy a riziko 2500Kč paušálu nedávali smysl. Je mi líto, že jsem nevyužil pomoci videa a fotek, alespoň jsem tedy nasdílel výzvu, o dalším případném (ignorace, helmut) postupu úřadu tedy více informací nepřinesu. Sorry
IP zaznamenána