Konenčně je to vše za mnou a mám řp opět v ruce, ale byl to teda děs.
naštěstí druhej doktor, teda spíše několik v mojeambulance.cz neřešili nic než testy, ale čekaní na vstupní vyšetření bylo několik týdnů, pak na testy taky a nakonec na výsledek další týden než mi dali potvrzení, že jsem schopnej.
Pak už to šlo rychle, psychotesty ještě ten týden, další týden jsem to zanesl na pankrác a po pár dnech telefonát, že mají rozhodnutí připravený pak už jen přepážky a je to.
Každopádně, před uplnynutím je potřeba zažádat o prominutí, v mém případě jsem byl v kontaktu s referentkou, která mi ten zákaz udělila a měl jsem možnost s ní vyřešit prominutí a žádost najednou.
Ale protože první doktorka byla jaká byla tak mi ten zákaz mezitim uplynul celej a mojeambulance jak je pomalá tak další dva měsíce než jsem se dostal na psychotesty. Alespoň ale od Ledna jdu k normální pkratický na kterou mám doporučení od známejch tak kromě zkušeností něco pozitivního.
-----
Pokud bude něco příště tak už bez naivity, přes právníky co se na tohle specializují,spolupracovat jen na zákonem dané úrovni a fotit si protokol.
Jinak díky všem za reakce a pomoc jak v tomhle vlákně tak v původním kde jsem řešil situaci kvůli který jsem příšel o řp.