30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Stání v křižovatce a vyhrožování.  (Přečteno 1469 krát)

Jitka

• Zobrazit profil
Stání v křižovatce a vyhrožování.
« kdy: 20 Června 2024, 15:37:03 »

Dobrý den, chtěla bych se zeptat.
U nás ve městě se pořádala nějaká akce a já potřebovala do dané ulice odbočit. Při odbočování stáli v křižovatce 2 městský policisti a dav lidí. Tudíž nebylo možno odbočit. Tak jsem zajela na kraj té odbočky a chtěla jsem vyložit tam. Nicméně přiřítil se ke mě policista a začal na mě ječet ať odsud vypadnu, že blokuji křižovatku. Odpověděla jsem, že hned odjíždím. Na to konto mi strážník bouchl do auta a zařval vypadni. Tak jsem mu řekla ať mi nebouchá do auta a on se naklonil k okýnku a řekl,, tohle si spolu ještě vyřídíme na městě " a odešel. Poslala jsem na něj stížnost a ředitel městské policie mi odpověděl, že mě za přestupek podali ke správnímu řízení a k ostatnímu, že se nebude vyjadřovat, že tam nebyl. Tudíž bych se chtěla zeptat jak postupovat. Trestní oznámení asi podávat nechci, aby se pak policisté nevozili i po kolegách, ale napadlo mě co předejít správnímu řízení a dojít na PČR a nahlásit sama sebe za přestupek a zaplatit pokutu 🫣 předem děkuji za jakoukoliv radu.
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
Re:Stání v křižovatce a vyhrožování.
« Odpověď #1 kdy: 20 Června 2024, 15:47:17 »

A proč byste chtěla předcházet správnímu řízení? Správní řízení je zábavné.

Až (a pokud vůbec) Vám něco přijde, nahrajte to v anonymizované podobě sem a něco vymyslíme.
IP zaznamenána

cocomoon

• Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 20 Června 2024, 19:40:27 »

A on vás nějak ztotožnil?
IP zaznamenána

Hugo

• Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 20 Června 2024, 22:45:42 »

Chybí informace, zda na místě bylo svislé přechodné značení. Z popisu předpokládám, že ne.

Tedy bych začal s InfŽ a dotazy, kdo akci povolil, na čí žádost a veškeré dokumenty k tomu. Samozřejmě včetně informace kdo tam ty poloopičáky vyslal hlídat.
IP zaznamenána