30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: čekací doba na přechodech  (Přečteno 2873 krát)

lc81

• Zobrazit profil
čekací doba na přechodech
« kdy: 16 Června 2024, 19:24:13 »

Zdravím!

Mám dotaz, googlil jsem, ale neúspěšně, zda je někde na netu realtime čekací doba na přechodech. Na dopravniinfo.cz tohle zrovna není, nebo resp neukazovalo to teď žádnou frontu, tak nevím. A kamery jsem tam nenašel, že by bylo vidět co stojí na silnici. Googlením vypadnou jen obecné opatření, ale jde mi o to, jak do Německa budou teď kontrolovat kvůli fotbalu. Jezdím osobákem a nechci tam někde zůstat déle než 10min.

Dá se to najít?

lc
IP zaznamenána

Behemot

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
    • HW World
Re:čekací doba na přechodech
« Odpověď #1 kdy: 20 Června 2024, 09:38:12 »

možná by stálo za to psát po lopatě, pochopil sem až úplně na koncu že de vo HRANICE tvl  ;D ;D ;D
IP zaznamenána
STICKERS-CZ - nekonformní samolepky a placky

cocomoon

• Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 20 Června 2024, 10:00:58 »

Používám navigaci google. Však to ukazuje, když je někde zácpa.
IP zaznamenána

ladin

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 20 Června 2024, 10:09:13 »

Přesně, Google mapy a vrstva Traffic nebo přímo v jejich navigaci. Předem se nedá nic věštit, žádná logika v tom není, to jsou prostě duší fízlové. O víkendu osobní zkušenost, malý přechod do Německa, čekačka 2-5 minut, náhodné důležité koukání do dokladů, prý migranti. Na dalších dvou přechodech nikdo. Ale od kolegy mám třeba info a googlemaps tomu dávají občas za pravdu, že ti magoři jsou schopni udělat kilometrové fronty i na dálnici A4 na polsko/německé hranici.
IP zaznamenána