Zdravím, SO01 dále bojuje.
- předvolal si jednoho opičáka k výslechu, nic moc neřekl, jen že na záznamu z radaru umí číst a vidí tam RZ tak jak se jim hodila
- dále vypověděl policajt k dotazu kdy pořídili fotku dopravního značení v místě kde měřili. že to provádějí vždy před měřením, nedoložili ale žádný důkaz jako fotku jen jeho výpověď
- nicméně předvolala jen jednoho policajta ze tří, takže moc nechápu co tím chce dokazovat.
- Následně přišla výzva datovkou že se mám dostavit si nastudovat spis, protože prý obsahuje materiály se kterými jsem se neseznámil... toto nechápu protože výslech a všechno doposud mám, jedině že by tam přidali něco nového.
- Případ je z mé strany na dobré cestě, nicméně jsem toho času na dovolené v zahraničí a paní mi dala termín do 5 dnu ve výzvě abych se dostavil k nahlédnutí do spisu, jinak vydá rozhodnutí.
- Problém vidím ale v tom že na konci výzvy je uvedeno že se proti němu mohu odvolat a to do 15 dnů od jeho oznámení. Nedalo by se toho využít, tím že se proste odvolám do 15 dnů ale rozhodnutí ona vydá dřív už za 5 dnů?
- - - - - chci se odvolat ve věci toho že jsem neměl dostatečný čas na nahlédnutí do spisu, protože mi to doručili a byl jsem na řádné dovolené.
- - -- - -- dále se chci odvolat proti tomu že místo k nahlédnutí do spisu, mi vypsala jako:
v budově Magistrátu města Ostravy, Moravská Ostrava, ulice 30. dubna č. 635/35, PSČ 701 98,
- s tím že PSČ uvedené u budovy neexistuje, magistrát má PSČ 702 00. Je možné se odvolat že jsem nemohl najít místo kde lze nahlédnout do spisu, kvůli neexistující PSC?