30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Výzva- vyrozumění s podklady před vydání rozhodnutí  (Přečteno 2402 krát)

Lopata54

• Zobrazit profil
Výzva- vyrozumění s podklady před vydání rozhodnutí
« kdy: 13 Června 2024, 01:26:56 »

Ještě bych tu rád probral věc, se kterou jsem se setkal znovu po druhé a to je
do detailu řečeno ,,,Výzva- vyrozumění s podklady před vydání rozhodnutí.
Kdy parazit zaslal toto vyrozumění v pokračujícím řízení dle něj ust. §36 odst. 3 zákona č 500 2004 sb. že byl shromážděny podklady pro vydání rozhodnutí a orgán dává možnost vyjádřit se k těmto podkladům rozhodnutí případně podat návrhy ve věci v jím stanovený přesný den D a v přesný čas v 9 až 10 hodin a osobně u něj v harému A NIKDY JINDY A ŽÁDNOU JINOU FORMOU to nejde, protože to tam neuvádí a nelze to ničím z tohoto cáru papíru dovodit. Když se tohle stalo v prvním případě, úspěšně parazit toto změnil a zaslal novou výzvu do 5ti dnů od doručení a jakýmkoliv uznávaným způsobem, ale nikde jsem skutečně nenašel, zda takhle jednat může a bude znovu stačit mu poslat ,že si vykuř, že v přesný den D a v jim stanovený přesný čas dle jeho rozmaru to prostě z časové tísně apod. nejde? Díky.

« Poslední změna: 13 Června 2024, 02:00:13 od Lopata54 »
IP zaznamenána

fu

• hard core 30kmh.cz
  • Lidem bez naděje se lépe vládne.
    • Zobrazit profil
Re:Výzva- vyrozumění s podklady před vydání rozhodnutí
« Odpověď #1 kdy: 13 Června 2024, 04:51:20 »

Schuzku si muzete domluvit predem kdykoliv, kdyz ma urad otevreno.
K veci se vyjadrive pri nahlizeni pisemne ve lhute 10 pracovnich dnu a uvedte to do spisu pri navsteve.
Hovor i navstenu nahravejte pred vstupem do kancelare, oslovte zmrda jmenem, uvedte i nazev uradu(u telefonu).
Trvejte na pisemne protokolaci, kde uvedte vse s cim nesouhlasite - klidne to po vytisteni dopiste rukou a dejte k tomu podpis.
Skrtejte, oznacujte a vyjadrete se ke vsemu co zmrd vytiskl.

Urad je sluzbou verejnosti viz https://www.zakonyprolidi.cz/cs/2004-500
§ 4
(1) Veřejná správa je službou veřejnosti. Každý, kdo plní úkoly vyplývající z působnosti správního orgánu, má povinnost se k dotčeným osobám chovat zdvořile a podle možností jim vycházet vstříc.

Napiste, ke kteremu z vasich temat to mam presunout, nebudeme tu z toho delat holubnik.
IP zaznamenána
„Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ – Benjamin Franklin

Eric

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 13 Června 2024, 10:11:29 »

Viz par. 36 odst. 1 a par. 38 odst. 1 zák. 500/2004 Sb.
Omezit právo na nahlížení do spisu nejde. Jednání s úřadem je třeba zadokumentovat a pokud neumožní nahlížení do spisu jindy, než sám [nezákonně] nařídil, je třeba tuto věc ihned na místě sepsat.
Lhůtu k podání návrhů lze stanovit pouze usnesením.
Schůzku podle mě není nutno domlouvat předem, jen možno. Spis by měl být k dispozici kdykoliv.
IP zaznamenána

Lopata54

• Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 13 Června 2024, 14:23:23 »

fu- priradte k jakemukoliv,s zadnym pripadem to prijmo spojeno neni,ale nekam to priradte, nechám to na Vás  ;)
Jinak dik moc vsem, tak tam zajdu o nekolik dnu driv, nejlip 30 min pred zavirackou.
Beztak ve mne vyvolal opravnene presvedceni, ze jiz nikdy jindy k teto veci nelze nic cinit ani navrhovat, jelikoz tam jednoznacne srozumitelne uvadi,ze pouze ve stanoveny cas a den a to na nej nemam cas. Kdyz me neprijme,budu trvat na zapsani do protokolu a pak at jde do prdele a necham si to do odvolani.  ;)
« Poslední změna: 13 Června 2024, 14:29:42 od Lopata54 »
IP zaznamenána

fu

• hard core 30kmh.cz
  • Lidem bez naděje se lépe vládne.
    • Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 13 Června 2024, 15:14:03 »

Pozor na to, ze 30 min pred zavirackou vas organ posle do haje...uplne absolutni pristup ke spisu to neni, je k tomu uz i nejaka judikatura.
Je lepsi zavolat -nemusite rikat jmeno, ani cislo spisu, to organ znat nepotrebuje prece ma vse v naprostem poradku a jen sahne. Nebo prijit rano a domluvit si termin a pripadne pockat.
Volat ze sveho mobilu nedoporucuji, ale je dobre mit nahravku.
« Poslední změna: 13 Června 2024, 15:17:03 od fu »
IP zaznamenána
„Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ – Benjamin Franklin

Lopata54

• Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 13 Června 2024, 20:16:24 »

Právě mě jde o to mu to trochu znepříjemnit a vůbec mu nejít na ruku, samozřejmě úplně jsem to nemyslel doslovně, že bych mu bouchal na dveře, když už uklízí drobky z koblih na stole a chystá se domů  ;), nicméně ta jeho výzva,kterou dokola používá na tomto úřadě jen on, se mi pořád nezdá, protože jasně můžu nahlížet po celou dobu řízení a navrhovat též, ne jak on mi v ní tvrdí, že seznámení se s podklady,případně předložit, navrhnout, důkazní návrhy apod. můžu činit v tento den a v tuto hodinu a osobně v budově úřadu. Být úplně neznalej, vyvolalo by to ve mě oprávněně myšlenku, že jindy v jiný den, nebo jinou formou,např. poštou nemůžu již dále učinit nic a to přece není pravda. Navíc ani na případné nějaké uvolnění ze zaměstnání atd. by to neobstálo, že jestli chci můžu přijít ráno někam navrhovat důkazy :)
« Poslední změna: 13 Června 2024, 20:28:42 od Lopata54 »
IP zaznamenána

Lopata54

• Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 19 Června 2024, 22:29:39 »

Můžu nahlížet,konat, a zkrátka představit se mu  jen s platným řidičským průkazem bez dalšího?
Dnes jsem mu volal, tak z nudy, že zítra asi odpoledne přijdu, ale že nemám sebou občanku,i když mám,kecal jsem, že jí mám v Praze a určitě tam pro ní nepojedu kvůli němu 100km,  a on mi v telefonu tvrdil, že jí musím předložit, tedy platný občanský průkaz,takže co když mně do svýho harému zla nevpustí na základě platného řp?
IP zaznamenána

Fogyn

• Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 20 Června 2024, 08:19:51 »

Nechte si to potvrdit do protokolu, případně do nahrávky. Ideálně i s odkazem a konkrétní ustanovení zákona, o které se opírá při svém tvrzení.... A máte krásný důvod podjatosti..
IP zaznamenána