Ahoj borci,
mám takový dotaz, snad nevadí, že to vkládám do sekce - rychlosti, jelikož to s nimi přímo souvisí.
Tedy, je někdo schopný říci na kolik procent se dá věřit Waze označeným "falešným radarům/kamerám"? Mám takové dvě zkušenosti ze jednoho a toho samého dne cca týden nazpět, jako příklad: Praha okruh spořilovská - před měřeným úsekem jsou ještě kus před ním v obou směrech kamery, jsou všechny označené jako falešné a poté je o kus dál ten meřený úsek, který tedy opravdu funguje

na těch "falešných" se mi kvůli předjíždění magora, co mě vybržďoval podařilo jet skoro o polovinu větší rychlostí, než je maximální povolená - jaká je teda šance, že se něco stane.., z radaru se neobjevilo žádné červené bliknutí ani jiné světelo..
Cca o 20 minut později znovu - okruh jižní spojka směrem na Baranďák ve Waze je tam jeden radar označený jako falešný - max. rychlost v tom úseku je 80, já jel cca 87 a kamera problikla červeně, přesně kdy jsem projížděl. Jak to tedy funguje - dá se věřit Wazu a nebo zbývá prostě čekat zdali něco přijde, nebo ne.
Díky všem za jakékoli odpovědi nebo osobní zkušenosti