V tom případě rozporujte VŠECHNY křižovatky světa... Jedu, všude volno, v polovině křižovatky padne žlutá, zastavím před semaforem, neblokuji křižovatku. Jestli si myslíte, že "zákaz vjet do křižovatky pokud nemohu pokračovat" znamená "od hranice k hranici v ní to auto NIKDE nesmí být" tak vás upřímně lituji... Jak to prosím řešíte při odbočování vlevo ve špičce? Do křižovatky smíte vjet ale nesmíte ji ZABLOKOVAT. To je to o čem tady od začátku mluvíme, na 90% plochy té křižovatky prostě můžete před tím semaforem legálně zastavit, pokud neblokujete provoz. A fyziku si na tom můžete strčit tam kam slunce nesvítí, tohle je o logice. Zřejmě s ní máte problém... Hezký den.
Nehledejte v hlavě poloopičáka logiku.
Mimo jiné, až teď se mi dva naši řidiči přiznali,že se tam nechali loni oškubat na místě příkazem, tak nějak za litr. Jeden z nich vezl v plachtovce velké skleněné akvárium a situaci vyhodnotil tak, že bude bezpečnější projet na červenou než zběsile brzdit 10-15m před přechodem. Opičáky to pochopitelně nezajímalo.
To, co měli nebo neměli ti dva joudové dělat, je už v tuto chvíli úplně fuk. Není v mých silách, každému 1000x zdůrazňovat, že s fízli se nebavíme! Kolika ovečkám jste tuto základní poučku poradil a kolik z nich se tím řídí? Je to každého boj.
Já jsem vděčný za každou napravenou ovečku, která na první dobrou netahá šrajtofli.