Aktuálně se blíží lhůta pro podání blanketního odvolání (2. 4.). Jelikož zatím komunikace probíhala přes datovku, chtěl bych pro změnu zkusit podat odvolání přes mail a potvrdit to doporučeným dopisem. Jen bych si chtěl potvrdit, zda tomu rozumím správně:
- Mail poslat na podatelnu kdykoliv před půlnocí během 2. 4.
- Bude se jednat o normální firemní mail, kde jsem uveden jako odesílatel
- V body mailu uvést číslo jednací a jednou větou podat odvolání bez udání důvodů. Není potřeba nic říkat ohledně potvrzení do 5 dnů.
- Potvrzení podání stačí odeslat 5. den (je jedno, kdy to reálně doručí)
- Pokud pátý den padá na Neděli, může se podat až v pondělí? Tedy 8. 4.?
- V rámci potvrzení podání stačí zkopírovat, co bylo napsáno v mailu? Co když to bude v rámci multipodání? Např. hlavní zprávou bude stížnost na parazitku a jen tak by the way potvrzení podání z mailu?
- Hraje nějak roli, že účastníkem řízení je firma? Na podacím lístku akorát bude uvedena firma. Jinak se předpokládám nic nemění.
Ohledně samotných bodů pro odvolání - něco mám za sebe vymyšleno, každopádně budu rád za tipy. Jakou váhu má detektivní práce parazitky a zkopírování diskuze na fóru do spisu? Snaží se tam nacházet spojení přezdívky s mým reálným jménem a jiné crazy věci. Na fóru jsem našel
jeden z rozsáhlých případů pana Číkuse, kde tímto fórem paraziti taky argumentovali, nicméně bylo to až v replice na kasační stížnost