30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Stran: 1 ... 3 4 [5]

Autor Téma: [WIN] Správní řízení - americké svícení blinkrů  (Přečteno 6201 krát)

Kokrhel123

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
Re:Správní řízení - americké svícení blinkrů
« Odpověď #60 kdy: 22 Června 2024, 09:51:55 »

Velká gratulace.
Na těchto a podobných případech se opakovaně ukazuje, jak naše chrabrá policie pracuje. Lež jako pracovní metoda.
Dneska čtu titulek "Marvanová: Že policie k zásahu na fakultě nebude říkat pravdu, to jsem nečekala", a podivuji se jak je Marvanová tupá. Nebo to jen hraje. Lhaní policajtů je princip nikoli exces.
Je dobré vědět, co jsou fízle zač, a být na to připraven při jakémkoli kontaktu s nimi.
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
Re:Správní řízení - americké svícení blinkrů
« Odpověď #61 kdy: 22 Června 2024, 10:59:05 »

blanket mi byl doporučen jen musím zjistit co to vše obnáší protože nejsem v tomto oboru zběhlý

Odvolání obnáší především to, že nenecháte úředního parazita prohrát jen tak levně. Když podáte odvolání, budou se s tím muset ještě babrat a budou tak mít méně času na okrádání ostatních. Navíc je to výchovné.
IP zaznamenána

Eric

• Zobrazit profil
Re:[WIN] Správní řízení - americké svícení blinkrů
« Odpověď #62 kdy: 22 Června 2024, 13:59:40 »

Z tohoto případu bych udělal školní ukázku toho, jak matrix v reálu funguje. Je to velmi didaktické a poučné.
IP zaznamenána

fu

• hard core 30kmh.cz
  • Lidem bez naděje se lépe vládne.
    • Zobrazit profil
Re:[WIN] Správní řízení - americké svícení blinkrů
« Odpověď #63 kdy: 22 Června 2024, 15:37:34 »

Z toho co jsem videl na video zaznamech - dosel jsem k temto zaverum:
1. fizlove lhali - nabidli 500,- bez spravka, take bez dukazu
2. SO si vycucal z prstu zavadu C - ac pro to nemel dostatek dukazu a zahajil prikazem a podstate uz pri UJ zdrbal fizly za spetne vybirani penez do kazicky 500 vs ~3000+1000
3. fizlice vicemene nelhala, fizl nepochybne lhal pri vypovedi nebo podlehl iluzi, ze je superman
4. SO je vicemene retardovany duchodce, ktereho nejvice sere, ze musi v praci pracovat - takze je to mozna byvaly fizl
« Poslední změna: 22 Června 2024, 15:57:17 od fu »
IP zaznamenána
„Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ – Benjamin Franklin
Stran: 1 ... 3 4 [5]