Dobrý den všem,
dnes jsem z DS po 10 dnech vyzvedl rozhodnutí SO2 - viz příloha.
Celé jsem to přečetl mnohokrát, ale vzhledem k mým velmi malým zkušenostem (toto je můj 1. případ) si nejsem jistý, zda je to tímto ukončeno jako WIN, a nebo celé kolečko začína od počátku - tedy SO1 mě jako provozovatele vyzve k udání řidiče ?
na 1. straně rozhodnutí se píše - cituji:
"přezkoumal a rozhodl takto:
rozhodnutí správního orgánu I. stupně ze dne 25.07.2023, sp.zn.: -------------- a č.j.: ----------, se podle ustanovení § 90 odst. 1 písm. b) správního řádu, zrušuje a věc se vrací správnímu orgánu I. stupně k novému projednání."
Poslední odstavec v rozhodnutí:
"Protože správní orgán I. stupně postupoval v rozporu s platnými právními předpisy, nezbylo odvolacímu správnímu orgánu, než odvoláním napadené rozhodnutí zrušit a věc vrátit k novému projednání. Nezbytné bude určit jednoznačně provozovatele předmětného motocyklu a ve vztahu k tomuto provést šetření, kdo v inkriminovaném místě a čase vozidlo řídil. Na základě tako zjištěného stavu věci a doplnění spisové dokumentace o písemnosti, které v této absentují (viz. výše) bude následovně dále postupováno."
Mohu Vás poprosit, zejména ty zkušené, zda by mi napsali co si tomto rozhodnutí myslí ?....resp. zda to mohu hodit za hlavu jako WIN nebo nikoliv a co si mám připravit pro další postup ?
Děkuij za komentáře a přeji hezký den.