30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: R10C lapen mimo obec a ztotožněn  (Přečteno 1086 krát)

alo.is

• Zobrazit profil
Re:R10C lapen mimo obec a ztotožněn
« Odpověď #15 kdy: 19 Března 2023, 00:25:15 »

Ten snímek s popisem jim vygeneruje radarový systém automaticky nejspíš, pochybuji, že by tam něco sami zadávali, to asi i SPZ umí samo rozpoznat, maximálně tam zadají do nějaké kolonky místo spáchání přestupku a jaký je v tom místě povolený rychlostní limit. Pokud tam jsou nějaké GPS souřadnice, tak bych také předpokládal, že jsou automaticky vyplněné systémem a nemusí být moc přesné, prostě nepřesné jako u autonavigace. Nemyslím si, že by si sami psali nějaké deníky nebo jiné statistiky o měření, protože kdo by to po nich četl a proč? Když mě změřili, tak k tomu úřední záznam napsali, ale to byl úřední záznam k průběhu silniční kontroly, tedy kde auto zastavili, jak daleko od místa změření, kdo řídil, že jsem byl v autě sám, že byla dechová zkouška v pořádku, že jsem nesouhlasil s pokutou, atd., předpokládal bych, že pokud bych souhlasil s pokutou, tak by ten úřední záznam vůbec nepsali, místo toho by vypsali jen pokutový blok.
« Poslední změna: 19 Března 2023, 00:47:19 od alo.is »
IP zaznamenána