O tom vůbec nepochybuju :-)
Jak na to nahlížím já, uškodit mi to nemůže. Pokud jde opravdu o náhodu, tak v tom problém nevidím, je to spojeno s trestním činem a sám bych byl rád, pokud by se mi to stalo, aby někdo, kdo může, pomohl. Zároveň tím budu mít "nabito" v případě, že bude pokračovat nějaké řízení vůči mé osobě. Pokud nejde o náhodu a pouze o vytěžení údajů vůči mé osobě takdo blbým způsobem, opět v tom nevidím nic, co by mi mohlo extra uškodit, protože mám za to, že to, co dělám, je v souladu se zákonem a právem, které mám. Pokud díky tomu nakonec bude jasně řečeno, že nedělám nic špatné, tak mám "nabito" vůči oznamovateli, nebo dalším podobným.
Jediné, kdy by se to teoreticky otočilo vůči mně je, že bych poskytnutím nabil policii/úřadu a díky tomu neuspěl. To nejhorší, co se může stát ale asi je, že budu muset něco změnit, třeba úhel kamery, možná by mě to stálo pár korun.
Už jsem vyčlenil 16 relevatních fotografií, "podezřelá" je 1, pokud můžu soudit. Nicméně z toho moc nepoznají, identitu 100% ne, leda třeba, pokud by měli nějaké podezření na osobu, která se třeba tak obléká, nebo v den vloupání oblékla, byla tam viděna u vloupaní a podobně, tak si ověří, že se poblíž místa, kde se údajně část lupu naleznula, vyskytovala v nějaký čas.
Nebudu poskytovat údaje o tom, jak funguje můj systém, možná jim pouze oznámím, že takove informace poskytnu, pokud bude vedeno vůči mně řízení o podezření z porušení zákona, nebo o přestupku. Stejně tak se nebudu vyjadřovat k tomu, co má kamera zabírá, to je případně vidět na fotografiích.