Zdravím všechny,
Pro jistotu jsem si dopis vyzvedl až poslední možný den. Udělali to šalamounsky a poslali mi ústní předvolání, kopii spisu, PolCam kalibraci a výpis karty řidiče s přestupkama secvaknutý do jednoho. Ještě doplním info k obálkám. Přišlo to v C5 162 × 229 vejde se do ní A5 (jednou přehnutá A4)
Bílá barva jsou informace zatajeny mnou a černá barva je zatajeno od nich.
Mohou to takhle vůbec udělat? Kopie spisu a přestupek jsou přece úplně jiná řízení a oni to spojili do jednoho dopisu. Díky tomuhle jsem dostal kopii spisu pozdě, i když termín pro ústní jednání je stanoven až za několik týdnů.
Žádal jsem o kompletní spis a oni spoustu věcí začernili. Tím spis nepovažuji za kompletní. Lze tohle nějak napadnout, aby mi to pomohlo? Samozřejmě jsem si jistý, že všechny začerněné údaje odpovídají, jelikož se vždy jedná o věci jako bydliště atd.
Mohou si takhle mezi sebou posílat moji kartu řidiče? Viz strana 8. Jsou tam informace o mně a dost mi vadí, že si tak mezi sebou posílají moje informace.
Neuvádím zde stranu 9, kde je výpis přestupků - vše za rychlost a poslední z 2013
Z jednání se mám omluvit dopředu nebo až zpětně a rovnou poslat potvrzení od doktora?