30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: [LOST] D1 - směr Ostrava 198 na 130  (Přečteno 1849 krát)

Pongo

• Zobrazit profil
Re:D1 - směr Ostrava 198 na 130
« Odpověď #15 kdy: 09 Května 2023, 20:22:49 »

Zdravím,

Tak mám trochu posun, p. Schulhauser prozatím funguje.

Dnes jsem byl na úřadě nahlédnout do spisu a pro mé překvapení..
https://ctrlv.cz/BpxY, začal jsem se teda smát a paní které vede správko, říká.. ale je tam i video :)
https://files.fm/u/zfr3rdetw

na videu auto proletí tak rychle že je RZ nečitelná a shodou okolností ta stejná octavie, se stejnou barvou, jen o generaci starší a s halogenovými světly jede chvilku před měřeným vozidlem sic v levém pruhu :) Co život nechce, při dojetí vozidla hlídkou jsou tato dvě vozidla kousek od sebe a z nahrávky není patrné, které vozidlo přestupek spáchalo. Výpověď obou policistů říká, že nebyl ztracen oční kontakt s vozidlem, ale z videa to není patrné.

Vůbec nevím, jestli to měření je průkazné.. není vidět SPZ a co do měření jako takového, to už nevím vůbec.
Čistě teoreticky.. je hratelné, že vzhledem k respektu z PČR a vyplašenosti z diskotéky jsem podepsal prohlášení, protože jsem spěchal za přítelkyní do nemocnice, nevěděl jsem kolik jedu ale protože jsem to chtěl mít rychle za sebou prostě jsem to podepsal a chtěl jsem jet? Podle mě jsem mohl jet tak 145, ale v novém autě není cítit rozdíl v rychlosti.. co když snímek patří autu před zastaveným vozidlem?

Fakt se snažím uhrát to na každou blbost - ale narážím na jedno a to samé - podepsané prohlášení. :(

Díky za reakce.
IP zaznamenána

Pongo

• Zobrazit profil
Re:D1 - směr Ostrava 198 na 130
« Odpověď #16 kdy: 09 Ledna 2024, 13:32:27 »

LOST k 13.10.2023

po zrušení zákazu zveřejním rozhodnutí kraje, myslím, že vznikne plodná diskuze
IP zaznamenána