30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: [WIN] Příkaz odevzdání ŘP  (Přečteno 1975 krát)

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
Re:Příkaz odevzdání ŘP
« Odpověď #45 kdy: 02 Února 2023, 17:44:46 »

Je to takové kostrbaté. Já bych doporučil podat zatím blanketní odvolání a na argumentaci ještě trochu zapracovat. Chybí mi tam argument, že neproběhlo dokazování.

Dále by se dalo:
- navrhnout návod k PolCamu jako důkaz
- důkladněji rozporovat stejnou vzdálenost na začátku a na konci měření (vzdálenost nebyla nijak měřena)
« Poslední změna: 02 Února 2023, 17:51:16 od Číkus »
IP zaznamenána

syky66

• Zobrazit profil
« Odpověď #46 kdy: 10 Srpna 2023, 23:21:45 »

Zdravím, tak se mi ozvali z kraje a vypadá to velmi zajímavě. Úředník odflákl svou práci a celý proces se vrací do první instance.
« Poslední změna: 11 Srpna 2023, 13:57:39 od syky66 »
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #47 kdy: 11 Srpna 2023, 10:29:57 »

Pokud se SO1 nepodaří do 09.01.2024 (včetně) vydat další rozhodnutí o vině, bude promlčeno.

Nyní by bylo vhodné co nejvíce zdržovat. Pro začátek bych navrhoval:

1. Rovnou podat k SO3 žádost o uplatnění opatření proti nečinnosti, že SO2 doposud nevydal rozhodnutí o odvolání proti rozhodnutí SO1. Není to sice pravda, ale mohlo by to úřední parazity zdržet.

2. Za měsíc podat nečinnostní žalobu na SO2 ohledně bodu 1. Je to předem prohraná žaloba, ale vzhledem k hrozícímu zákazu řízení se IMHO vyplatí soudní poplatek obětovat.

3. Ve stejnou chvíli jako bod 2 podat žádost o přezkum rozhodnutí SO2 s tím, že věc neměli vracet k dalšímu projednání ale správní řízení rovnou zastavit.

4. Pokud do měsíce od doručení rozhodnutí SO2 nebude vydáno nové rozhodnutí SO1, podat k SO2 žádost o uplatnění opatření proti nečinnosti SO1.

5. Za měsíc podat nečinnostní žalobu na SO1 ohledně bodu 4.

Až se ozve SO1 namítat podjatost, navrhovat důkazy, požadovat nařízení ÚJ, podávat stížnosti a podobně.

edit: Na konci strany 2 rozhodnutí SO2 nemáte dostatečně anonymizováno.
« Poslední změna: 11 Srpna 2023, 10:34:17 od Číkus »
IP zaznamenána

johncreek

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #48 kdy: 11 Srpna 2023, 19:30:23 »

Celé to rozhodnutí je špatně anonymizované. Jde v pohodě vykopírovat text který se nachází pod černými čáranci.
IP zaznamenána
Všechny moje rady a tvrzení berte s rezervou. Jsem pouze nadšenec, nikoliv právník/advokát.

syky66

• Zobrazit profil
« Odpověď #49 kdy: 01 Listopadu 2023, 15:19:31 »

Omlouvám se, že to sem nahrávám tak opožděně.
Tak je to WIN. Úředník ty námitky od kraje asi nestihl vyřešit. Všem moc jinak děkuji za pomoc :)
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #50 kdy: 01 Listopadu 2023, 15:21:41 »

Gratulace! Můžeme přesunout?

Já bych na Vašem místě podal odvolání proti usnesení o zastavení řízení, ať se s tím musí úřední parazit ještě babrat.

edit: Beru zpět. Promlčeno ještě není! Ale když si to úřední parazit myslí, nebudeme mu to vymlouvat. Přesun do veřejné části až po 09.01.2024.
« Poslední změna: 01 Listopadu 2023, 15:26:08 od Číkus »
IP zaznamenána