30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: [WIN] Vítkov naživo  (Přečteno 3025 krát)

anipenny

• Zobrazit profil
Re:Vítkov naživo
« Odpověď #30 kdy: 04 Ledna 2023, 13:13:03 »

Zdravím,
chlapi trošku mě vikláte, ale i přesto zasílám v této první zprávě scénář z něhož jsem chtěl vycházet. Paradoxně scénář mi zaslal SO2 Zlín  ;D
Plně to sedí i na Vítkov, stačí změnit data a názvy a odvolání je hotovo. Dnes šel pouze blanket. Ohledně Vítkova bude za chvíli další zpráva ať se v tom nezamotáme.
« Poslední změna: 06 Ledna 2023, 20:07:21 od anipenny »
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #31 kdy: 04 Ledna 2023, 13:53:57 »

To rozhodnutí Zlínského kraje je hezké, gratuluji!

Jen se obávám, že nebude závazné pro úřední parazity z jiného kraje. Ovšem to Vám nebrání užít rozhodnutí jako argument a odkazovat se na zásadu předvídatelnosti.
IP zaznamenána

anipenny

• Zobrazit profil
« Odpověď #32 kdy: 04 Ledna 2023, 14:00:34 »

Tak a teď po inspiraci Vítkov. Půjde to nadvakrát, něco z mého pohledu důležité jsem zvýraznil. Např. Rozhodnutí bylo vydáno v minulosti (je to jen copy paste úředníčka, ale je to úsměvné. Jinak jsem rozhodnut pokud to SO2 podrží podat správní žalobu. Ale nechci být jako politici a porcovat medvěda pokud ještě běhá po lese  ;D
Zbytek zašlu do hodiny. Jinak děkuji za rady, mám se stále co učit.
« Poslední změna: 11 Ledna 2023, 12:49:14 od anipenny »
IP zaznamenána

anipenny

• Zobrazit profil
« Odpověď #33 kdy: 04 Ledna 2023, 14:18:30 »

Zatím pane Číkusi velké díky za pomoc. Každý dobrý skutek by měl být po zásluze potrestán  ;D
takže pokud budete mít nějaké výdaje, nejsem proti Vás takto "ztrestat"
Děkuji.
« Poslední změna: 11 Ledna 2023, 12:50:35 od anipenny »
IP zaznamenána

Lafayette

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #34 kdy: 04 Ledna 2023, 20:32:50 »

Nemáte anonymizováno. Schválně?
IP zaznamenána

anipenny

• Zobrazit profil
« Odpověď #35 kdy: 04 Ledna 2023, 22:07:23 »

Je to v kuchyni, tak snad to nevidí ostatní. Nebo ano? Pokud je to v kuchyni tak je to snad o důvěře, proto jsem to neanonymizoval. To by byly samé černé fleky a podle mě by v tom člověk špatně orientoval. A taky si myslím když jste mi dali důvěru a věc přesunuli do kuchyně, tak ani já nemám důvod mlžit.
IP zaznamenána

OldSoldier

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #36 kdy: 05 Ledna 2023, 09:32:54 »

Jde o to, ze po uzavreni pripadu se i z kuchyne presouva to verejne sekce Vyresene pripady. 
IP zaznamenána

anipenny

• Zobrazit profil
« Odpověď #37 kdy: 05 Ledna 2023, 10:28:33 »

Ouha.....to jsem nevěděl  :'(
Co radíte? Dají se před přesunutím do vyřešených odebrat přílohy?
To by snad mohlo být řešením.
IP zaznamenána

jakubb

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #38 kdy: 05 Ledna 2023, 10:47:58 »

Poradíme. Někdy v klidu přílohy projděte a zanonymizujte dodatečně. Je to tak, že vy jako autor těch příspěvků můžete příspěvky editovat a přílohy u nich mazat a nahrazovat jinými. 

Pokud to bude ve vašich silách, tak prosím přílohy nemažte úplně. Archiv vyřešených případů používají ostatní jako inspiraci na procesní obranu ve dalších věcech. Smazáním příloh by se tak tohle vlákno  vyprázdnilo a stalo ze zcela bezcenné pro komunitu.

S ohledem na to, že jste sem nahrál hodně příloh, by byla anonymizace všech náročná. Proto klidně promažte ty, které mají na výsledek věci žádný nebo minimální dopad.
IP zaznamenána

anipenny

• Zobrazit profil
« Odpověď #39 kdy: 05 Ledna 2023, 11:20:11 »

OK, moc děkuji. Pokud to bude v kuchyni tak to budu průběžně promazávat. Učíme se za pochodu a pokud to někdy pomůže ostatním, budu jen rád.
Však já také tady pořád chytám moudra a dělám průzkum bojem  ;D
Odstraním tedy omáčku a nechám jen to podstatné a to budu anonymizovat.
IP zaznamenána

anipenny

• Zobrazit profil
« Odpověď #40 kdy: 11 Ledna 2023, 12:54:07 »

Dobrý den,
takže dnes jsem to promazal a nahradil novými anonimizovanými dokumenty. Zatím se nic ze strany úřadu neděje. Podával jsem blanketní odpor a zatím čekám co úřad. Ihned jak něco bude to sem zavěsím.
IP zaznamenána

anipenny

• Zobrazit profil
« Odpověď #41 kdy: 18 Ledna 2023, 20:51:31 »

Dobrý večer, tak je to tady:
Vítkov vydal Usnesení a 15 12.2022 mi jej zaslal. Tři dny po orálku (12.12.2022) V Usnesení je datum 24.10.2022 v den mého nahlížení do spisu.
Vím, že je to copy paste úředníka, ale působí to komicky v mém odvolání. I když úředník tvrdí své, věřím že vyhraju. A pokud to SO2 podrží, jsem rozhodnut jít do správní žaloby. Ale nepředbíhejme událostem. Po blanketním odvolání jsem byl vyzván k doplnění odvolání. Dnes jsem tedy poslal. Není to až docela můj výtvor, polovinu jsem použil z rozhodnutí SO2 ze Zlína když jsem na to samé uhrál výhru ve ValMezu. Něco jsem použil z dostupných článků, snad mi tvůrci odpustí. Teď nezbývá než čekat. Mám ale v plánu mezitím poslat stížnost na úřad na ochranu osobních údajů pro porušení GDPR. Vítkov stabilně porušuje GDPR když při orálku je v kanclu přítomna další osoba. Mám to dokonce i v zápisu z ÚJ
IP zaznamenána

anipenny

• Zobrazit profil
« Odpověď #42 kdy: 05 Února 2023, 16:40:25 »

Dobrý den, píši s předstihem:
15.2. by mělo být 30 dnů od mého odvolání. Kdy a jak se podává stížnost pro nečinnost. Rád bych píchl do vosího hnízda podáním té stížnosti den po uplynutí lhůty. Zítra posílám stížnost na ÚOOÚ. Celou dobu byla přítomna při mém ústním jednání cizí osoba (úřednice co sdílí kancl s "mým" úředníkem). Loni bylo vedeno 111 řízení a a si to porušují u každého pyráta, ale nikdo si patrně nestěžoval. Díky moc za rady a přeji pohodový den.
IP zaznamenána

IZS

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #43 kdy: 05 Února 2023, 22:57:08 »

Je potřeba v souladu s § 80 SprŘ žádat nadřízený správní orgán (MD) o ochranu před nečinností. Domnívám se, že jde zde na 30kmh o poměrně frekventované téma - pokud Vás zajímá více, zkuste prosím použít lupu + zákon.
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #44 kdy: 05 Února 2023, 23:13:33 »

anipenny> Tady. A v úvodním příspěvku máte vzor pro případnou následnou nečinnostní žalobu.
IP zaznamenána