30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Stran: [1] 2 3 ... 5

Autor Téma: [WIN] Vítkov naživo  (Přečteno 2997 krát)

anipenny

• Zobrazit profil
[WIN] Vítkov naživo
« kdy: 12 Října 2022, 21:13:24 »

Zdravím vespolek,
spoustu Vás zajímá velice diskutovaný radar v Lesních Albrechticích spadající pod Vítkov. V letních měsících majne Wagen provádělo zrychlený přesun pod tímto radarem. No a výsledkem byla Výzva. 58 den jsem naprášil řidiče a v pátek 14.10. (pokud to vyjde) provedu malou invazi na úřad k nahlédnutí do spisu. O výsledku klání s úřednictvem budu průběžně informovat. Snad můj malý průzkum bojem někomu v budoucnu pomůže.
« Poslední změna: 31 Října 2025, 16:43:06 od Číkus »
IP zaznamenána

anipenny

• Zobrazit profil
Re:Vítkov naživo
« Odpověď #1 kdy: 17 Října 2022, 20:58:04 »

Dnes mi přišel rovnou příkaz provozovateli na 3.200,- Kč. Vítkov jede turbomodel ve velkém i přesto, že jsem se naprášil jako řidič (viz. příloha). Spis jsem ještě nestihl mají tam otevřeno jen dva dny v týdnu. Budete mít někdo nějaký postřeh nebo radu k tomu příkazu? Díky moc.
IP zaznamenána

Ifik1979

• Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 18 Října 2022, 07:09:36 »

Zdravím,pokud jste se nahlásil jako řidič a zahájili s provozovatelem příkazem,máte vyhráno,jen bych si to šel ověřit a nahlédnout do spisu,mně to udání sebe sama v Ivančicích zatajili,a kdybych si neschoval potvrzení z pošty byl jsem v prd...,tak při nahlížení si udělejte kopii.
IP zaznamenána

cocomoon

• Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 18 Října 2022, 09:02:34 »

Takto, že tam došlo k tak razantnímu navýšení z 1500,- na 3200,-?
Jo a v prvním dokumentu je na první stránce v textu nezamazaná rychlost.
IP zaznamenána

anipenny

• Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 18 Října 2022, 10:33:12 »

Tu nezamazanou rychlost jsem si ani neuvědomil. A to jsem četl dle mě pozorně  >:(  Díky za upozornění a také za rady. Nakouknu do spisu a postnu to sem. Ta to razantní navýšení pokuty bych asi použil slogan z TV reklamy na Zonky:
"Pane co se divíte, všichni zdražují"  ;D  Ale toto komentuji se značnou dávkou nadsázky.
Přeji pohodový den a ještě jednou dík. Moc si toho vážím.
IP zaznamenána

Hugo

• Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 18 Října 2022, 20:28:25 »

Spis jsem ještě nestihl mají tam otevřeno jen dva dny v týdnu.

Na to jste přišel jak?
https://www.vitkov.info/mestsky-urad/kontakty/

Normálně tam v pátek zajděte mezi 13:00-14:00 a chtějte nahlédnout do spisu. Pokud ho nedostane, tak potvrzení a nahrávat.
IP zaznamenána

anipenny

• Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 24 Října 2022, 16:11:45 »

Zdravím, spis je doma. Za poskytnutí kopií chtěli prachy, tak jsem si to naskenoval do telefonu zdarma. Jinak mě překvapilo, že Usnesení o zastavení řízení s řidičem bylo jen ve spisu a já ho poštou nedostal. Ouřada tvrdil, že to museli s řidičem uzavřít protože jsem ho neoznámil. Bohužel neměl pravdu  ;D Trošku jsem se tady začetl a použil jsem k napráskání sama sebe kouzelnou formuli: "v předmětný den jsem měl vozidlo v užívání" Oznámení mělo veškeré náležitosti § 137 správního řádu. Ouřada ale toto vysvětlení nechápal a ptal se proč jsem tedy toho řidiče neoznámil když už jsem jim psal, že jsem vozidlo užíval. Na to jsem mu odpověděl ať to tedy už neřeší. To se uchechtl se slovy: "tak to zaplatíte vy a ještě +1000,- za správní řízení. V listopadu nařídí ústní jednání. Tak dám vědět.
IP zaznamenána

anipenny

• Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 20 Listopadu 2022, 18:06:33 »

Zítra v 9:00 bude ve Vítkově "orálek". Vítkov nikdy nespí   ;D  Výsledky zavěsím co nejdříve  8)
IP zaznamenána

anipenny

• Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 22 Listopadu 2022, 06:50:23 »

Zdravím,
takže "orálek" proběhl celkem hladce, jen konec se trošku zvrtl. Trval jsem ať se do zápisu uvede, že po celou dobu ÚJ byla v kanceláři cizí osoba, která nebyla účastníkem řízení. Úředník mi vysvětlil že mají s kolegyní sdílenou kancelář, nicméně pod nátlakem mou námitku zapsal do spisu. Byl ale velice zklamaný že nemůže vydat rozhodnutí neb jsem mu předložil 106 x dotazů na pronájem sloupu, výnosnost radaru od počátku měření a další. Nový orálek tedy nařídil na prosinec. Až dojdou odpovědi od úřadu tak je zde postnu   :D
IP zaznamenána

anipenny

• Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 30 Listopadu 2022, 14:17:03 »

Zdravím,
jak jsem slíbil, zasílám něco kolem radaru v Lesních Albrechticích z kterého výnosně rýžuje Vítkov.
12.12. je druhý orálek tak uvidíme  ;D
Možná ty údaje někomu pomohou protože:
- když znáte své protivníky a znáte sebe, vyhrajete stovky bitev bez jediné prohry
- když znáte jen sebe, ale neznáte protivníka, můžete vyhrát i prohrát.
- když neznáte sebe ani protivníka, vždy se vystavíte ohrožení.
Toliko Mistr Sun: O umění válečném
Dnes v boji proti silničnímu fašismu to platí víc než si myslíme. Ovšem pokud nejsme vovce  :o 8)
IP zaznamenána

anipenny

• Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: 30 Listopadu 2022, 15:27:03 »

OMG, já zapomněl anonimizovat číslo jebací v kopii žádosti 106. Dá se to ještě napravit?
Děkuji moc, ruka byla rychlejší než myšlenka  ;D
IP zaznamenána

anipenny

• Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: 02 Ledna 2023, 15:00:52 »

Zdravím po dlouhé odmlce a přeji do nového roku mnoho zdraví a pevné nervy v boji se silničním fašismem.
27.12.2022 jsem dostal novoroční pozdrav z Vítkova v podobě rozhodnutí (viz. příloha). Odvolání nyní smolím :o) a taky potom postnu. Na straně č.4
žlutě zvýrazněno. 1.) opravdu jsem nic nenavrhl, řidiče jsem totiž přiznal do 60 dnů ale ouřada to nepobral a ani mi neoznámil že ukončil řízení s řidičem a zahájil sprdel
                          2.) opravdu jsem souhlasil se závěry správního orgánu a dokonce jsem jim to dal i písemně. Formulace zněla, že pokud správní řízení proběhlo v souladu s platnými zákony a předpisy tak mi nezbývá než se závěry správního orgánu souhlasit.
Nyní prosím o radu: pár dnů po podání odvolání by má "roztržitá manželka" ze svého účtu pokutu zaplatila. Chci pana parazita trošku potrápit. Je to dobrý nápad nebo je to cipovina na entou? Děkuji za každou radu či názor.
IP zaznamenána

mhepp

• Zobrazit profil
« Odpověď #12 kdy: 02 Ledna 2023, 17:08:41 »

Citace
Jinak mě překvapilo, že Usnesení o zastavení řízení s řidičem bylo jen ve spisu a já ho poštou nedostal. Ouřada tvrdil, že to museli s řidičem uzavřít protože jsem ho neoznámil.

To jako zhájili řízení s neznámým řidičem a záhy ukončili protože mu neprokázali přestupek? Jinak totiž pouze odložili a rovnou překlopili na SPRDEL, což by mělo  být WIN. Hlavně podejte  odvolání zavčas, do začátku stačí blanketní!
IP zaznamenána

anipenny

• Zobrazit profil
« Odpověď #13 kdy: 03 Ledna 2023, 07:18:31 »

Dobrý den, děkuji za odpověď. Ano 3.10. odložili aniž bych dostal nějakou zprávu. Usnesení o odložení jsem poprvé viděl až při nahlížení do spisu 24.10. Info o řidiči měli20.9. tedy 42 dnů od výzvy. Důvod uvedli že SO nezjistil do 60 od přijetí oznámení skutečností odůvodňující zahájení řízení proti určité osobě  ;D
Odvolání podám tedy blanketní, chtěl jsem hned plnotučné, blanket mě nenapadl.
Díky a přeji pohodový den.
IP zaznamenána

mhepp

• Zobrazit profil
« Odpověď #14 kdy: 03 Ledna 2023, 10:18:49 »

Teď je ještě otázka - Vaše udání řidiče bylo součástí spisu při nahlížení? Je to docela důležité.

Odvolání podejte blanketní, v doplnění namítejte nezákonnost SPRDELE a pokud není udání součástí spisu, tak přidejte kopii podacího lístku. Pokud je udání součástí spisu, měl by to být easy WIN. Jinak se obávám, že to bude trochu boj.
IP zaznamenána
Stran: [1] 2 3 ... 5