Ted jsem si chtel rozplanovat dalsi kroky a nejak jsem se v tom zamotal.
Pokud mam informace spravne a chapu spravni rizeni dobre, tak v tuto chvili jsem z placeni pokuty za rychlost jako provozovatel venku. Bylo zahajeno s Cikusmutem, ten si ted vzpomene, ze vlastne neridil a jsme z toho "venku" oba? Nebo ridic se musi nejak aktivne jeste branit? S provozovatelem uz rizeni zahajit nemohou, ze?
K tomu usneseni, kde mam dodat do peti dnu dukazy. 27. bylo doruceno, tj. 5 pracovnich dni, pro dodani dukazu konci dnes. Jelikoz jedine, co pisou, ze se stane, ze tak neudelam je
Nedoloží-li provozovatel přípojného vozidla podklady (důkazy) tak, jak je požadováno výše, tedy písemně a ve stanovené lhůtě, nebude k nim ze strany správního orgánu v řízení o přestupku řidiče přihlédnuto.
Vlastne rikaji, ze budou mit evidentne malo dukazu proti ridici. Staci mi tedy ignorovat a proti usneseni se odvolat? A poslu tedy blanketni odvolani emailem a den, dva potom ho potvrdim i DS? Tim mne vyzvou k doplneni odvolani a ja jim tam dam zde dodane veci.
Trochu mne mate to pouceni:
Poučení
Proti tomuto usnesení je možno podat odvolání ke Krajskému úřadu Olomouckého kraje, a to cestou
Magistrátu města Přerova, ve lhůtě 15 dnů ode dne jeho oznámení. Lhůta pro podání odvolání se počítá
ode dne následujícího po doručení tohoto usnesení, nejpozději však po uplynutí desátého dne ode dne,
kdy bylo usnesení doručeno do datové schránky společnosti. Odvolání proti tomuto usnesení dle ust. § 76
odst. 5 správního řádu nemá odkladný účinek.
Mam na odvolani 15 dnu ode dne jeho oznameni
Ale lhuta se pocita ode dne nasledujiciho nejpozdeji po uplynuti desateho po doruceni?
A jake spolecnosti sakra? Ze by selhal copy paste a dalsi bod do odvolani?
A co znamena, ze nema odkladny ucinek? Ze ze do peti dnu MUSIM dodat dukazy, ale odvolat se mohu do 15 dnu?

To nedava smysl, ne?