30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: u koho máte POVINNÉ RUČENÍ  (Přečteno 8961 krát)

Ropák

• Zobrazit profil
Re:u koho máte POVINNÉ RUČENÍ
« Odpověď #30 kdy: 15 Dubna 2025, 15:27:46 »

(Když už byla uleželá mrtvola vytažena na světlo Bóží):

Já ty pojišťovny nejspíš už vyzkoušel všechny. A nic jsem po nich nechtěl => poj. událost jsem neměl aspoň dvacet let. Takže z jejich pohledu ideální klient, nic nevybírá a jen platí. Přesto to všichni pořád zvedají, zatímco novýmu to dají levnějc. To z mýho pohledu není solidní jednání.
IP zaznamenána

Kokrhel123

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #31 kdy: 15 Dubna 2025, 15:51:45 »

Za sebe ještě přidám zkušenost, že pojišťovny o udržení klienta ani nestojí. Po každém navýšení (i když mám 20 let bezeškodní průběh) se ptám, proč to jako je. Odpověď - my máme své koeficienty. Já říkám, to jsou vaše koeficienty, jak to ale souvisí se mnou? Pojišťovna krčí rameny a odpovídá, když se vám to nelíbí, klidně běžte jinam, držet vás nebudeme. Tak jdu vždycky jinam.
Jedou cestou nejmenšího odporu v holení klienta, jak se někdo cuká, přestává pro ně být zajímavý. Domnívám se, že většinový pacient je pasivní, takže kvůli těm pár kverulantům, co mají drzost se ptát, nebudou živit agendu a pustí je.
IP zaznamenána

MarioFousek

• Zobrazit profil
« Odpověď #32 kdy: 29 Dubna 2025, 18:54:21 »

Rád bych se zeptal, jak to dnes vidíte s poměrem cena/výkon u pojištění? Máte někdo čerstvou zkušenost s konkrétní pojišťovnou, která vám přišla rozumná cenově a přitom slušná, co se týče podmínek? Zrovna jsem si pořídil své první autí (bylo mi darováno tátou  :) akorát s podmínkou, že si budu muset platit všechny náklady spojené s provozem.

Prošel jsem si pár nabídek a pořád zjišťuju, že se situace na trhu dost mění. Je lepší sjednat přímu o pojišťovny, nebo spíše kouknout na srovnávač pojištění? Koukal jsem na web https://www.povinne-ruceni.com/a tam to vychází levněji, než přímo u pojišťovny https://www.generaliceska.cz/ – dá se tam rychle zjistit, co která pojišťovna aktuálně nabízí a člověk má aspoň základní přehled.

Budu rád za vaše tipy a zkušenosti. Díky!
IP zaznamenána

Jenyk

• Zobrazit profil
« Odpověď #33 kdy: 29 Dubna 2025, 22:09:36 »

Když mne pojišťovna naštve moc, hledám jinou přes srovnávače. Naposledy se mi celkem osvědčilo ePojištění. A nezapomeňte, že stejně důležité je vědět, jak se chovat v případě pojistné události.
IP zaznamenána

svymp

• Zobrazit profil
« Odpověď #34 kdy: 30 Dubna 2025, 07:45:11 »

Také jsem použil ePojištění. Zprostředkovali mi AXA/Uniqa.
Tenkrát jsem dostal tip nezadávat do webového formuláře VIN kód. Člověk na druhém konci drátu dostane nějaký bonus a pojištění je o něco levnější. Jak je to teď, netuším.
IP zaznamenána

ladin

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #35 kdy: 30 Dubna 2025, 11:06:21 »

Jednoznačně začít srovnávačem a pokud má člověk potřebu to neřešit přes zprostředkovatele, tak pak zkusit 2-3 nejlepší nabídky získat přímo. Ale z minulosti mám zkušenost, že na svých stránkách nabízí ceny srovnatelné s srovnávači jen jedna pojišťovna.
IP zaznamenána