30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Nepřepsání vozidla  (Přečteno 2421 krát)

bruno

• Zobrazit profil
Re:Nepřepsání vozidla
« Odpověď #15 kdy: 22 Července 2022, 19:51:00 »

dal jsem to znova - kde je snad úplně vše absolutně jasně vysvětleno. Rád zodpovím vše další, co možná pomůže nejenom mně.
Na znak toho, že jsem možná pochybil uvažuju, že některé z mých starších vozidel - rozuměj absolutních vraků - daruju dotčeným osobám. Darovací smlouvy jim pošlu na posledně mne známe adresy a nahlásím změnu majitele předmětných vozidel. Pak chci vidět ten cirkus, když je na sebe nepřepíšou ve stanovené lhútě :)
IP zaznamenána

lerion

• Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: 22 Července 2022, 20:21:37 »

Priznam se, ze jsem hodne pod vlivem. Ale nove vytvorene tema jsem nedal dal nez do pulky. Poprosim strizlive uzivatele tohoto fora - ma cenu se zitra rano v lepsim stavu snazit o opetovne precteni a pochopeni?
IP zaznamenána

ViktorN

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: 22 Července 2022, 21:42:04 »

lerion: Hele, já to nedal ani za naprostého střízliva. A to dokonce (a to se přiznám) jsem to dokonce masochisticky četl 2×…
IP zaznamenána

bruno

• Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: 23 Července 2022, 07:00:31 »

ja netuším jak to lépe napsat. Koupil jsem auto, nedostal jsem klíče, byl jsem jeho majitelem 9 dní a následně ho prodal původní majitelce - co je na tom k nepochopení ?
Všechny okolnosti dávám proto, že je považuju za důležité - jinak jsem měl dostat pokutu 50 k a tečka - nic jiného není postatné, než spáchaný přestupek, ne ???
Je tam ale rozstřel pokuty od 0 do 50 000 - tak asi i okolnosti toho, jak k tumu přišlo budou podstatné.
Skutečně nestojím o posměšky ale o radu. Sám vím, že tahle situace je absurdní a nestandartní - ale nastala a já z ní chci legálně ven, to je vše.
Víte, já souvislosti považuju za velice podstatné. Paní P prodala vozidlo panu Z, nepřepsala ho protože byl v insolvenci, stav trval skoro rok a dostala pokutu 1 800,-Korun. Pan Z ani netuším, jestli nějakou pokutu dostal a já, který jsem do toho spadnul jek jsem spadnul jsem dostal 3000. Proč ne rovnou 15,30 nebo 50. Proč ne 500 ? Proč ne nulu ? Z nás třech jsem "spáchal" nejmenší přestupek i skrze toho, že jsem jednal s nejlepším vědomím a pokutu mám mít  nejvyšší ?
Navíc - správní úřad uvádí, že jako držitel ŘP jsem "měl mít vědomí". To je kravina ! mám mít vědomí jaký mám mít dezén, jaké palivo načerpat, ale jaké jsou lhůty k přepisu - jako držitel cizího ŘP a občan cizího státu skutečně mít vědomí nemám. Nezakládá to totiž vlastnictví ŘP.
« Poslední změna: 23 Července 2022, 08:44:57 od bruno »
IP zaznamenána