Zdravím,
máme v baráku nepřizpůsobivou osobu, která vysírá všechny okolo, ale nyní situace vygradovala až tak, že od slovních potyček došlo k fyzickému napadení.
Tato osoba napadla moji přítelkyni a když jsem ji šel bránit, tak i mne. Po téhle šavlovačce dorazila PČR, která všechno sepsala, sepsala to pouze se mnou, protože agresor mezitím kamsi zmizel, ale základní indicie o něm PČR dostala a nebude těžké ho dohledat. Útoku byl přítomen i svědek, od kterého si PČR vzala údaje. Policajt říkal, že to nyní předají obci a ta to bude posuzovat jako "přestupek proti občanskému soužití", ale jelikož tahle osoba je agresivní často a řekl bych, že se to i stupňuje, jsem rozhodnutý podat ještě trestní oznámení za napadení. Disponuju i zprávou od doktora, kde sice nic zásadního není, ale aspoň tam stojí, že po útoku mám jakýsi hematom.
Zítra chci s tou zprávou zaběhnout na obvodním oddělení, doplnit zprávu od lékaře k tomu přestupku a taky podat TO, nedělám si iluze, ale jde mi o to ať s tím ten zmrd má aspoň nějakou pakárnu. Zároveň je to osoba, která pobírá všechny možné dávky, takže když bude mít u obce škraloup myslím, že to nebude na škodu.
Spíš mě zajímalo obecně, jestli má někdo s podobnou záležitostí zkušenost, na fóru jsem toho moc nedohledal. A taky na co si dát pozor, tipuju, že PČR se s tím nebude chtít zabývat a bude argumentovat stylem, že když už běží ten přestupek proti soužití je zbytečné podávat TO, ale tím se nenechám odradit, další věc, kterou určitě chci je, aby mne informovali jak v případu pokročili.
Pokud bude mít kdokoliv nápad či podnět, který by byl užitečný, tak budu jenom rád.
Hezký večer