přílohy jsou vloženy, teď k věci samé. Jak jistě uvidíte ze spisu, věc má dvě roviny a to rychlost + jako bonus za aroganci vůči PČR jízda s převozní značkou.
Po změření mě zastavili až po 1,6 km kdy se jedná o tři zatáčky na daném úseku a dojeli mně cca 400 - 500 metrů před zastavením, z jejich úředního záznamu a dalších dokumentů evidentně nevyplývá, že by měli po celou dobu vozidlo na dohled. Ve vozidle jsem měl další tři lidi z rodiny + mohu zajistit dalšího uvnitř zcela mimo rodinu celkem tedy celkem 4 osoby. Mám to namyšleno tak, že budu tvrdit, že jsem vůbec kolem jejich radaru neprojel ale asi 800m za jejich místem měření jsem se otočil s vozidlem zpět a vracel jsem se na chalupu neboť dědečkovi se udělalo špatně a vracel jsem se pro léky. Dále budu tvrdit, že převozní značku jsem měl umístěnu na zadním skle a z boku vypadá moje vozidlo takhle - viz příloha - povšimněte si černého pruhu s nápisem "tourneo" když mně po zastavení PČR fotil chtěl ať dám převozní SPZ za čelní sklo (odmítnul jsem) a udělal pouze snímky zezadu a zepředu z boku NE! Na přesun s převozní SPZ mám legendu takovou, že z místa prodeje jsem přejel vozidlem na chalupu kde bydlím, pak jsem o den později dostal velký TP, týden vozidlo stálo u chalupy a v pátek jsem převážel matku + další do místa mého trvalého bydliště, kde jsem v pondělí ráno vozidlo řádně registroval, tu jízdu zpět na chalupu budu vydávat za krajní nouzi.
Teď k procesu samému:
Již v Příkazu jsem byl označen jako řidič Audi Q7 s nějakou SPZ samozřejmě jak kopírovala nějaký příkaz zapomněla odmazat, odpor jsem podal včas, teď z posledního obdrženého Výzva vyjádření se k podkladům vyplývá, že se mermomocí brání ústnímu jednání. Uvádí tam totiž §80 odst.2 přestupkového zákona kdy se tato žádost dá usnesením zamítnout a může vydat
rozhodnutí.
Teď přemýšlím, jestli požadovat ústní jednání podle § 49 správního řádu s podporou §51 odst. 2 správního řádu
- požadovat doplnění návodu k obsluze radaru
- požadovat příkaz nadřízeného k měření v daném úseku
- požadovat doklad o proškolení práce s radarem
- jestli mám předvolat policajty a povodit si je tam na shora uvedených dokladech...ale trošku se bojím aby tam pak z toho nějak nevyplynulo, že za mnou jeli celou dobu a začne se mně to sypat.
svědectví osob z vozidla by jsem provedl písemným prohlášením a dal do spisu při ústním jednání
a
nebo to celé nechat na té 80 přestupkového a s vysokou pradděpodobností počítat se zamítnutím ústního jednání usnesením a napálit to pak všechno do odvolání
předem tisíceré dííky za reakce...