Ahoj kamaradi,
dostala se mi do ruky sprdelni vyzva z Mladych Buku. Provozovatel neridil a je takova poloovce, radsi by zaplatil a vytahl si penize z ridice, ja bych ale radsi zkusil boj ;-) Zatim jsem SprDel neresil, resp. vsechny skoncily ignorovanim vyzvy, proto bych poprosil zkusenejsi o nejakou tu radu abych to nepodelal nekde v zacatku. Je tam 80km/h za 2000,- Predpokladam, ze tohle si SO nenecha ujit a tak chci byt radsi pripraven.
Hledal jsem po foru nejake informace o teto kasicce, ale vsechno jsou pomerne stare zalezitosti, proto bych se rad zeptal, jestli nejsou nejake cerstve informace co na Trutnov zabira a co ne a prosim o par informaci:
- predpokladam spravne, ze za pripadne prohrany SprDel nelze ulozit provozovateli body a zaznam?
- Pokud by doslo na SprDel, zustane tam stejna cena jako na vyzve(+1000.-, samozrejmne) a nebo muze byt jina?
- uz tato prvni vyzva prisla doporucene s dodejkou, takze predpokladam, ze prohlednutim spisu zmocnencem (mnou) na urade se nic nezkazi? Fotka je mizerna, bylo to v noci.
- myslim, ze bych pouzil Helmuta. Mam moznost pouzit funkcni adresu v Nemecku nebo na Ukrajine. Ma to nejakou vyhodu pred adresou v CZ?
- je rozumne jeste metodu Helmuta skombinovat s udanim tesne pred 60 denni lhutou od oznameni prestupku a doplnit nehodou? Nasel jsem takovou konstrukci na foru, myslim od pana Cikuse...
- predpokladam, ze rozporovat mereni je bez sance, pokud ve spisu budou fotky s citelnou SPZ a carou na silnici?
Mockrat dekuji za nasmerovani, vyzvu prikladam.