Já loni zažil situaci, kdy jsem na křižovatce tvaru T hodlal z vedlejší odbočit vlevo. Přede mnou auto, které v křížovatce zastavilo (chcíplo a pak nastartovalo a stálo). Po 30s jsem je krátce vytroubil, za mnou už slušná kolona cca 30 aut. Nestalo se nic. Auto nastartované, stálo a blokovalo křižovatku, objet nešlo. Po minutě jsem zatroubil už důrazněji a začaly se dít věci.
Z auta vyběhl (doslova) spolujezdec, takovej podsaditej, plešatej chlap v bombru, s výrazem agresivního primitiva, prásknul mi rukou do kapoty a pokoušel si mi dát otevřeným okénkem pěstí. Minul, ale hlavu mi líznul. Ono se se zapnutým pásem blbě reaguje, když takovou rychlou agresivní akci vůbec nečekáte. K tomu smršt nadávek. A že jsem čurák a zmrd, když nevidím, že to auto řídí mladá holka (patrně jeho pizda), co to ještě neumí (řidiče fakt vidět nebylo). To už jsem rozepnul pás a konečně se dostal k pouzdru se zbraní, kdyby bylo třeba. No nakonec nic, hovado se uklidnilo, nasedlo a ta neviditelná holka se za chvilku konečně rozjela.
Jel jsem chvíli za nimi, pohrával jsem si s myšlenkou, zavolat fízly (předpokládal jsem, že holka neměla papíry + měl jsem vše na kameře)... a pak jsem se na to vysral a nikoho nevolal.
Pro mě nepochopitelný. Kondiční jízdy má dávat autoškola, ne agresivní pako. Když už to řidiči zdechne a není schopen se v řádu minut znova rozjet, tak blikačky. A hovado se mělo s holkou prohodit a někam poodjet. Pak by se nestalo nic... nicméně nevím, co se v jejich autě odehrávalo....
Zas šlo o můj jedinej podobnej zážitek za x let....