30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: [WIN] Porušení povinnosti řídit se údaji na dopravní značce IP13c - Praha 6  (Přečteno 10716 krát)

sprriz

• Zobrazit profil

Dobrý den, stalo se mi něco podobného - máme zaplacenou celou městskou část na zónové parkování, ale přehlédnul jsem že na jednom krátkém úseku je oranžová zóna a způsobil jsem tedy nezaplacením za krátké stání škodu asi 15 CZK přičemž výzva k úhradě částky požaduje 500 CZK.

Byl jsem se podívat do spisu - je v něm jen oznámení z bonz-auta a několik fotografií (přehledová, SPZ, apod.) ale všechny v intervalu pár sekund a nic víc - můžu tedy s jistotou použít tuto strategii že se nejednalo o nepřípustné parkování? Nebo na základě toho teprve úřad může pátrat dál a popř. vytáhnout i dosud nezařazené případné (pokud existují) fotky z druhého průjezdu o nějakých třeba 10 minut později a tím tuto strategii rozbít?
IP zaznamenána

Ladislav Laker

• -exot-
    • Zobrazit profil

... můžu tedy s jistotou použít tuto strategii že se nejednalo o nepřípustné parkování?
Váš popis je nedostačující. Vůbec netušíme jaký režim parkování je v celé zóně - mimochodem, neexistuje nic co by se nazývalo "oranžová zóna". Neexistuje ani taková dopravní značka. Je také třeba abyste upřesnil která svislá dopravní značka je umístěna na počátku úseku kde jste zaparkoval.
IP zaznamenána

sprriz

• Zobrazit profil

Je tam IP13c (parkoviště s automatem) dodatková tabulka Po-Pá 8-18h a oranžový pruh. My máme zaplacenou celou městskou část ale tedy jen modré a fialové zóny.
IP zaznamenána