30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Údajné telefonování za jízdy- POMOC  (Přečteno 654 krát)

johncreek

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
Re:Údajné telefonování za jízdy- POMOC
« Odpověď #15 kdy: 20 Února 2021, 22:53:05 »

Datum na dokumentu je 15.2. a dnes je 20.2.
Vím, že je to již pláč nad rozlitým mlékem, ale jak se vám to dostalo do ruky tak rychle?

Jinak pan Číkus po Vás chtěl zveřejnit rozhodnutí hlavně z toho důvodu, že je důležité vidět to odůvodnění, ve kterém SO popisuje, na základě čeho se rozhodl. Donahrajte ho sem i s informací, kdy přesně bylo doručeno.

Jinak pro příště zkuste na agregaci vycenzurovaných fotek použít např. https://smallpdf.com/jpg-to-pdf . Je to opravdu očistec se v tom orientovat..
« Poslední změna: 20 Února 2021, 22:55:59 od johncreek »
IP zaznamenána
Všechny moje rady a tvrzení berte s rezervou. Jsem pouze nadšenec, nikoliv právník/advokát.

Borismiky

• Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: 21 Února 2021, 07:04:10 »

...
IP zaznamenána

Borismiky

• Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: 21 Února 2021, 07:05:34 »

...
IP zaznamenána

Borismiky

• Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: 21 Února 2021, 07:06:53 »

...
IP zaznamenána

Borismiky

• Zobrazit profil
« Odpověď #19 kdy: 21 Února 2021, 07:08:22 »

...
IP zaznamenána

Borismiky

• Zobrazit profil
« Odpověď #20 kdy: 21 Února 2021, 07:13:17 »

tak uz se to povedlo donahrat vse. Do ruky se mi to dostalo korespondenci na postu kde jsem to vyzvedl okamzite jak mi volala znama, ze tam mam postu. Takze v den doruceni, coz bylo 17teho asi. Plac nad rozlitym mlékem neni na miste, jde mi o rady jak se efektivně branit proti teto uredni byrokracii a iracionálnímu postupu a judikature
IP zaznamenána

Borismiky

• Zobrazit profil
« Odpověď #21 kdy: 21 Února 2021, 08:13:04 »

...jeste abych doplnil...nevim, jestli jste to zaznamenali. Jak se to nahralo na preskacku, za coz se jeste jednou omlouvam, tak v mem vyjadreni se muzete dočíst o pani H. , ktera vedla prestupkove rizeni a ma vylepenou kancelar fotkami a plakáty policisty. To je uplnej vysmech vsem obviněným. Tam je od zacatku jasny, za kterej tym kope a o nestrannosti si muzete nechat jen zdat. A proti temhle lidem stojite. Kazdopadne, jak tu uz bylo zmíněno, MML vychazi pouze z výpovědi zasahujících policistu viz přílohy. Nemaji nic, jen slovo dvou kluku co honi pokuty, aby naplnili kvóty.
IP zaznamenána

nimbo

• Zobrazit profil
« Odpověď #22 kdy: 21 Února 2021, 20:29:41 »

Špatná anonymizace. V záhlaví je vidět celé č.j.
IP zaznamenána

IZS

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #23 kdy: 22 Února 2021, 08:52:48 »

To s úředníci je vcelku irelevantní, navíc když už je rozhodnuto, tak podat námitku podjatosti nedává smysl. Kromě toho to nemusí mít nic společného s konkrétním člověkem, mohl to tam vyvěsit zaměstnavatel atd. - ano, asi si ucvrkává z kovbojů bezmozků, ale protěžitelnost v řízení, pokud nedojde ke konkrétnímu excesu se mi zdá být nulová.

Bohužel bych vám zde zvládl vypsat všechno, co mělo být jinak, od ponechání prázdného vyjádření k oznámení o přestupku až po výpověď svědka, ale kromě poučení pro příště už by to nemělo vliv - podle mě nejdůležitější část, na které se dalo řízení utopit, tj. výslech svědků, už proběhla.

Teď se můžeme jen chytat pomyslných stébel - nepředvolání svědka, to odmítnutí zjevně není v pořádku, svědka nelze a priori považovat za nedůvěryhodného jen kvůli jeho vztahu k účastníkům řízení, je potřeba to posuzovat vždy individuálně, i fízl může z výslechu vyjít jako nedůvěryhodný.
Dalo by se napadnout ty rozpory ve výpovědích, SO k tomu uvádí že je to běžné, ale fízlové si naprosto přesně pamatují, jaký telefon ti byl a nepamatují si, kde ho viděli? Příště je třeba ptát se na více konkrétních věcí.

Tady zatím končím, když budu mít čas, tak během dne zkusím ještě něco přidat.
IP zaznamenána

Borismiky

• Zobrazit profil
« Odpověď #24 kdy: 22 Února 2021, 09:07:29 »

Ja uz bych tu zalezitost ohledně úřednice nechal byt, byla to jen ilustrace, proti cemu tam stojim a ze to byl od zacatku prohrany boj na poli prestupkoveho rizeni. Dobre dekuju, ja uz sumaruji rozhodnuti NúS ktere primo tohle počínání úředníků rozporuji, ale za dalsi rady a postřehy budu rad.
IP zaznamenána

solaris

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #25 kdy: 22 Února 2021, 11:38:19 »

Mně se u těch výpovědí svědků líbilo, že nedostatky a rozpory ve výpovědích jsou přirozené a očekávané. Asi úřad zapomněl, že v případě pochybností pak má rozhodnout ve prospěch obviněného. Samozřejmě, taky úrad mohl pracovat tak, aby ústní jednání se svědky neprobíhalo až po osmi měsících.
IP zaznamenána

Borismiky

• Zobrazit profil
« Odpověď #26 kdy: 23 Února 2021, 15:52:02 »

Můžete mi prosim poradit, jakym nadpisem ci uvodni větou mam formulovat odvolani ke krajskému uradu? Dekuji
IP zaznamenána

.qoyi

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #27 kdy: 23 Února 2021, 16:01:03 »

Třeba
Citace
Věc: Odvolání

Vážení,
dne xx.xx.xxxx bylo vydáno rozhodnutí, ve kterém .........
IP zaznamenána
Think for yourselves. Don't be sheep.

Borismiky

• Zobrazit profil
« Odpověď #28 kdy: 23 Února 2021, 16:11:07 »

Jo jasne, ale jestli je sumak, zdali napisu ze zadam o zrušení vydaného příkazu nebo jinou formulaci? Chci aby to bylo v co nejlepsim souladu. Dekuji
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #29 kdy: 23 Února 2021, 16:17:20 »

.qoyi> IMHO zbytečně obsáhlé. Stačí:

Proti rozhodnutí č.j. MML099674/20/3741/OD/Hai podávám odvolání.

Jméno Příjmení
Ulice číslo
PSČ Město
narozen DD.MM.YYYY

<podpis>
IP zaznamenána