Díky za přesun.
To podstatné ze spisu viz níž.
Co mám já:
- nemají řidiče
- v den přestupku auto nebylo moje
- Oznámení od MP je jiné než jsem si na místě vyfotil (bohužel jsem nevěděl, že má i zadní stranu - je to ale podle fotek přední strany jiný papír, jinak rozmístěný text, něco je navíc atd)
Audiozáznam, který prokazuje
- nebylo po mně požadováno vysvětlení (tedy podle zákona; na pozdrav na mě opicajt zařval "steřidič!" na což jsem reagoval tak, že se nebudu vyjadřovat)
- vozidlo nešlo nastartovat (ozbrojení zedníci toho byli svědky)
Co maj oni:
- fotky auta zahozeného na hlíně
- Oznámení od MP, kde je že jsem se nevyjádřil a hlídka že má předat věc k SO
- výpis z karty vozidla - to mě trošku mrzí, protože den před údajným ofroutparkingem bylo vozidlo na evidenčce a pár dnů po něm se stalo mým majetkem dle registru vozidel (sice to nic neprokazuje, ale orgán se může snažit něco domejšlet)
Vyjádření k podkladům bych viděl asi ve stylu že vozidlo nebylo zaparkované, ale z důvodu poruchy odstavené tak aby zůstala zachována průjezdnost komunikace (v okolí cca 500m není možné legálně zaparkovat v režimu 3+3 - úzká ulice) a že ze spisové dokumentace nevyplývá, kdo tam to vozidlo odstavil. A navrhnu provedení ÚJ, abych se zeptal opicistů, proč je to Oznámení jinej dokument než mi dali na místě (a při té příležitosti by mi mohli dosvědčit že vozidlo bylo porouchané

).
Za postřehy a podnětné tipy předem děkuji.
BTW, Není správní orgán podjatý, když podle něj spisový materiál nebude doplňován o nové skutečnosti?