povedlo se mi podobné a přijde li pokuta - nevyvleču se z ní. Kouknul jsem na známku - monat, a hotovo. Platí.
Tři vjezdy na dálnici, durch celé rakousko, a až pak jsem si všimnul, že jsem se špatně podíval, a nemám měsíční ale 10denní. 360 € vyjebu za to, že jsem blbec, to, že na dvou zkurvených autech mám rakouskou roční - ale stále jezdím jen jedním jediným - to nikoho nebude zajímat. a možná i víc - jelikož prvně jsem na dálnici vjel tesně před půlnocí a netuším jestli jsem jí naposled neopustil tesně po půlnosci - jestli ano, tak plus další den nebo dva.
Teď jenom trpnout jestli to někde v systému nezapadne
- protože to je neobhajitelné a o to víc to nasere. Nikoho nezajímá, že jako kokot kupuješ 25 let známku všude, kudy jedeš. Jedno jediné pochybení, znásobeno 3x a pojeb se člověče. Jen plať.
Kdyby alespoň existovala nějaká šance, že hele, zapoměl jsem, stalo se, chci to napravit - ale tu šanci člověk nemá. Dostane jí vrah, zabiják i zloděj, dozná se, učiní lítost a hned má nižší trest. Sebeslušnější člověk se může leda pojebat a čekat jako tele, kdy to přijde. Nemá šanci nijako zmírnit to, co byť nechtěně spáchal - projel dálnicí. Neukousnul z ní, neodnesl jí, nepoškodil. Ona tam stojí a stát bude dalších 100 a jeho projetí jí nijako neovlivnilo ani z jedné miliardtiny - ale zaplatí plnou sazbu, bez jakéhokoliv slitování. Vyjebanec - který úsekem bude třeba jezdit na kradeném, nebo nepřepsaném vozidle - ten nezaplatí nic - ale to všichni víme.
Muselo to ven, protože jsem na sebe neskutečně nasraný, jaký jsem debil. Roční na dvou autech a i tak si to odseru a zaplatím a není, jak bych to zvrátil. Leda se soudit a riskovat trestní řízení, náklady na advokáta a v případe prohry platit desetinásobek.